Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. mars 2003 kl 21.05 Hege & Holmen

Latterfylt lørdagskveld


Humorduoen Hege Schøyen og Kjersti Holmen er tilbake med seks nye programmer – denne gangen slår de til på lørdagskvelden i beste sendetid!

Programtittel og sendedag er endret, men innholdet blir like latterlig morsomt når "Hege & Holmen" gir oss hverdagskomikk med sin spesielle vri. I ca. 12 forskjellige sketsjer i hvert program belyses alt fra kvinnelige presters seksuelle orientering til hvordan man håndterer vanskelige kunder. Forrige programserie hadde gjennomsnittlig 670 000 seere.

I denne runden kan vi love et gjensyn med damen på parfymeriet og den forferdelige venninnen som alltid sladrer, ellers blir det mange nye karakterer som dukker opp etter hvert.

"Skeive" prester m.m.
Er alle prester lesbiske? Det er spørsmålet som blir tatt opp under et viktig prestemøte. En seks, syv kvinnelige prester med Hege og Kjersti i spissen, mener dette er et tema de bør komme til bunns i.

Ellers i programmet møter vi en noe uheldig dame etter hennes kjøretime nr. 500. Vi får høre hvordan hun syns det går med kjøreopplæringen, og om hun er noe nærmere det mye etterlengtede førerkortet…

Det blir også et nærblikk på rettssystemet. I rettssalen møter vi Kjersti i rollen som dommer og Hege som advokat. Dette temaet dukker også opp i to andre programmer fremover.

Hege steller i stand til jul, og hvem andre enn den forferdelige venninnen Kjersti trenger seg på? Hun har aldri noe hyggelig å melde, så dette lover ikke godt for juleferingen…


NRK Underholdning
Egenprodusert komiserie
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Regi: Kristin Ekker
I rollene: Hege Schøyen og Kjersti Holmen. I mindre roller: Johannes Joner, Anders T. Andersen, Dennis Storhøi, Even Rasmussen og Anders Mordal.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364 sidsel.linden@nrk.no