Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. mai 2002 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Agentens beundrer

Agent Angie Piper (Kate Kendall, t.h.) får hjelp av kollega Ellen
Agent Angie Piper (Kate Kendall, t.h.) får hjelp av kollega Ellen "Mac" MacKenzie da hele spaningsavdelingen ved Melbourne-politiet blir truet. (Foto: Beyond Distr.)
Angie Piper er en samvittighetsfull og fysisk topptrent agent ved spaningsavdelingen i Melbourne-politiet, men nå har hun fått en mannlig beundrer på nakken. Det kan vise seg å bli meget farlig.

Oliver Jensen heter beundreren, som henger etter Angie så godt han kan. Men Angie er for tiden krumtapp i en dekkoperasjon mot en ranerbande og har ikke tid til tull. Herr Jensen klarer likevel å rote det til, faktisk såpass at hele dekkoperasjonen holder på å strande.

Oliver, Oliver
For det blir mer av Oliver Jensen, som klarer å hacke seg inn på spaningsavdelingens dataanlegg. Han avslører avdelingens fysiske adresse og setter hele virksomheten i fare. Operativ leder Ellen ”Mac” MacKenzie må i hui og hast flytte hele arbeidsplassen til et nytt og tryggere sted…

Mer om serien
Den australske serien ”Politiagentene” (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og tre kvinner utgjør nå Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie, kalt ”Mac” (Anita Hegh), har hatt en lynkarriere i politiet og er spaningsgruppens operative leder. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter. Dessuten er den nye agenten Daniella ”Danni” Mayo (Roxane Wilson) begynt i avdelingen.

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers (serie 3)
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
I rollene: Anita Hegh, Peter Phelps, Kate Kendall, Ian Stenlake og Roxane Wilson Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Agent Angie Piper (Kate Kendall, t.h.) får hjelp av kollega Ellen ”Mac” MacKenzie da hele spaningsavdelingen ved Melbourne-politiet blir truet. (Foto: Beyond Distr.)