Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 15. august 2006 kl 23.15 Evig ung

Kvartetten sprenges

Gjengen i den britiske serien
Gjengen i den britiske serien "Evig ung" våkner opp til livets realiteter. (Foto: BBC)
Jon og Carl har begravet stridsøksa og nå utgjør de et fint firkløver sammen med partnerne Tina og Emma. Men hva om Andy skulle returnere fra Australia og plutselig dukke opp i Manchester igjen?

Tina har vært alenemor nesten like lenge som Emma og Andy har vært samboere. Og
Tina får Emma til å tenke på å få barn. Selv sier Tina at hun gjerne vi ha et barn til om Jon vil.

Fjerdemann i kameratgjengen, Paul, har avtalt en date med Jane, Jons halvsøster. Nå føler han seg som verdens lykkeligste mann.

Åndenød
Da er det lynet slår ned. Helt ut av det blå dukker Andy opp i Manchester. Carl er utvilsomt glad over å se kameraten igjen, men samtidig får han åndenød da han forsøker å fortelle om sitt forhold til Emma.

Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie i 11 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • Les mer 
  • Les mer