Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 21. juni 2003 kl 22.25 VG-lista Topp 20

Fest på Rådhusplassen


For sjette år på rad inntar VG-lista Topp 20 Rådhusplassen i Oslo og steller i stand en fantastisk fest. Hele showet sendes direkte på tv.

21. juni feirer VG-lista Topp 20 St.hansaften på forskudd med et stort, direktesendt musikkshow. I fjor møtte i underkant av 40 000 elleville tilskuere opp for å høre sine favoritter, og programlederne Vegard, Nicholas, Jaypea og Howard satser på å overgå seg selv i år. De største artistene fra VG-lista Topp 20 dukker selvsagt opp og synger sine beste hits fra året som gikk. Foreløpig har Kurt Nilsen, Gareth Gates, Bertine Zetlitz, Christian Ingebrigtsen, Paperboys, Mis-Teeq og Daniel Bedingfield meldt sin ankomst, men det blir flere!

Showet på Rådhusplassen blir siste gang Vegard Olsen er programleder for Topp 20, og de andre har et par overraskelser på lur. Vegard takker for seg etter fire år som programleder.

Dette er starten på VG-lista Topp 20 sin store sommerturné. Stavanger, Tromsø, Kristiansand, Bergen og Trondheim får besøk av Nicholas, Howard og Jaypea. Hele turneen blir sendt på Petre og mPetre

Artistene
Kurt Nilsen er blitt hele Norges idol. Rørleggeren med den fantastiske stemmen svikter aldri, og det er bare å forberede kroppen på ståpels og frysninger på ryggen.

Den stammende unggutten Gareth Gates ble nummer to i den bristiske utgaven av "Idol" Siden har han hatt tre nummer én-singler i Storbritannia, og sjarmert norske platekjøpere med "Anyone of Us".

Med albumet "Sweet Injections" har Bertine Zetlitz bergtatt både kritikere og publikum. Damen er også kjent for å gjøre gode liveopptredener.

Den tidligere A1-stjernen Christian Ingebrigtsen gikk rett til topps på VG-lista med singelen "Things are Gonna Change", og har tidligere i år toppet listene sammen med Maria Arredondo.

Etter heftig radiospilling, høy rotasjon på videoen "Barcelona" og Spellemannspris skal det godt gjøres å ha gått glipp av Paperboys i året som har gått. De inntar selvsagt scenen.

Den britiske jentetrioen Mis-Teeq beskrives som en blanding av TLC og Destiny's Child. De har gjort seg bemerket med «One Night Stand» og balladen «These Days».

Daniel Bedingfield gjør det skarpt i Storbritannia, og klatrer hitlistene i Norge med "If You’re Not the One.

Se mer informasjon om både konserten på Rådhusplassen og turnéen på http://www.nrk.no/programmer/tv/topp_20/

Egenprodusert og direktesendt musikkshow
Programledere: Vegard Thomas Olsen, Nicholas Emmanuel Carlie, Jostein Pedersen (Jaypea) og Håvard Sylte (Howard).
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Frøydis Haug, tlf: 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • http://www.nrk.no/programmer/tv/topp_20/