Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 22. mars 1999 kl 20.00 Leo og Isabel

Leo og Isabel (t)

NRK2 mandag 22. mars kl 20.00
Leo og Isabel (12:17)

En litt spesiell julaften

Isabel finner ut at hun vil be Leos familie på julaften hjemme hos sin mor og far, Eve og David. Leos far er blitt enkemann og fått seg en jobb i en annen by. Men han sliter med sitt.
Eve blir begeistret da Isabel vil at begge familiene skal være sammen på julaften. Vel i gang med forberedelsene, blir Leos søsken skuffet over at faren Barry kanskje ikke rekker å kommer hjem til julaften. Det som er sannheten er at han sitter på et motell i Los Angeles og drikker. Vil han dukke opp? Og vil julaften bli vellykket? Isabel aner ugler i mosen, men vil likevel gjennomføre kvelden etter beste evne.

Om serien
\"Leo og Isabel\", som har originaltittelen \"Relativity\", er først og fremst en romantisk serie. \"Love is on the air\", sa produsentene selv
da de lanserte serien. Det var på tide med en TV-serie hvor romantikk, kjærlighet og familiebånd sto i høysetet. \"Leo og Isabel\" er en realistisk serie om moderne, komplekse kjærlighetsforhold. Kimberly Williams, som spiller Isabel, ble først kjent fra filmen \"Father of the Bride\" og \"Father of the Bride II\" hvor hun spilte mot Steve Martin og Diane Keaton. Så returnerte hun til skolebenken, og dukket opp igjen i Hollywood etter endt utdannelse.
David Conrad, som spiller Leo, er egentlig teaterskuespiller. Han har også spilt i flere filmer, blant andre \"Snow White in the Black Forest\" mot Sigourney Weaver og Sam Neill og i filmen \"Under Heat\".

I rollene:
Isabel Lukens- Kimberly Williams
Leo Roth- David Conrad
Everettt Moreland- Randall Batinkoff
David Lukens- Cliff De Young
Eve Lukens- Mary Ellen Trainor
Doug Kroll- Adam Goldberg
Jennifer Lukens- Poppy Montgomery
Rhonda Roth- Lisa Edelstein
Hal Roth- Robert Katims
Jake Roth- Devon Gummersall
Barry Roth- Richard Schiff
Karen Lukens Bender- Jane Adams
Internettadresse:
http://www.crl.com/alfredo/friends/relativity/
relativitymain.htm
NRK2 mandag kl. 20.00

Amerikansk serie fra 20th Century Fox
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56