Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. mars 2006 kl 19.55 Beat for beat

Ny runde med Beat for beat


Siden første program 12. november 1999 har Beat for beat gledet små og store seere et utall fredagskvelder. Nå går det populære musikkprogrammet inn i en ny sesong, og evigunge Ivar Dyrhaug er stadig programleder.
De to første parene ut er Gunhild "Gil" Bonden og Jonas Rønning mot Lisa Tønne og Åge Sten "Glam" Nilsen.


Kveldens lag har begge en vokalist og en stand up-komiker på laget så konkurransen dem i mellom bør bli jevn. Både Gunhild "Gil" Bonden og Jonas Rønning kan røpe at de er veldig glad i norsk musikk, selv om Jonas Rønning likevel holder favorittknappen på amerikanske Supertramp. Jonas er lagets komiske alibi og står helst på stand up-scenen. Han tror likevel at det skjuler seg en popartist i ham – som han blant annet får utløp for i stand up-bandet med Trond Hanssen og Pernille Sørensen.

Jonas lagkamerat, Gunhild "Gil" tar en del solooppdrag, men jobber mest med bandet Polyester. Polyester har spesialisert seg på coverlåter fra et bredt spekter, så Gil synger nær sagt hva som helst.

På det motsatte laget er Lisa Tønne og Åge "Glam" Sten Nilsen. Åge, bedre kjent som Glam fra Wig Wam, er altsyngende, men spesielt glad i 70 og 80-talls pop og rock. Siden Wig Wam vant den norske Grand Prix-finalen i fjor, har bandet opplevd en eventyrlig suksess og turnert landet rundt. I dag er Åge og Wig Wam aktuelle med singellåten "Gonna Get You Some Day" som også er kjenningsmelodien til den norske filmen "Lange flate bæller" med premiere 31. mars.

Lisa Tønne er prisbelønt stand up-komiker men vi kjenner henne også fra TV2-serien "Seks som oss". Lisa er også kjent som sitt figuren Ali Reza, som hun har høstet mye god kritikk for. Og mon tro om hun ikke høster god kritikk for sangstemmen også når hun i kveld skal bidra med munter sanglek i Beat for beat?

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer: