Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 14. september 1999 kl 17.00 Ettermiddags-tv

Ettermiddags tv

NRK1 tirsdag 14. september
Ettermiddags-tv

NRK byr på ettermiddagskaffe

En av høstens store satsinger på NRK1 er det nye programmet \"Ettermiddags-TV\". Her kan voksne seere tre dager i uken få med seg underholdning, forbrukertips, matnyttig informasjon, musikk, artister og gode historier. Kort og godt et ukeblad på TV, ledet av Gunvor Hals og Andreas Lunnan.
Programmet er ett av flere nye programmer NRK tilbyr for å kunne ha et godt TV-tilbud hele dagen fra NRK Morgennytt går på lufta litt før klokken 06.30 om morgenen.
Programmet er tenkt som et ukeblad på TV, et program du blir venn med; myntet på hele familien.
I likhet med de store familiebladene kommer Ettermiddags-TV til å tilby mange faste spalter. Noen av dem vil by på ren underholdning, mens andre har til hensikt å gi deg nyttig informasjon og smarte tips om dagliglivets små og store ting.
Under mottoet \"ingen glede er for liten, ingen ettertanke for stor\" satser Gunvor Hals og Andreas Lunnan på at det direktesendte programmet både skal være til nytte og hygge, primært for seere fra 35 år og oppover.
Av mer nyttige spalter skal Ettermiddags-TV ha en \"bli ny\"-spalte, en som handler om bil og motor, samt en som handler om kjæledyr. Det blir norske artister fra P1s Norsktopp-liste, det blir reisetips og opplevelser, samt en musikalsk kommentar til en aktuell begivenhet med Ingrid Bjørnov.
Seerne får også et gjensyn med Herbjørn Sørebø i \"Herbjørns hjørne\" hvor han blant annet skal se på bokhøsten. Sist, men ikke minst blir det også en spalte under vignetten \"jeg vil på TV\", hvor mennesker med ett eller annet talent får vise hva de kan.
Ettermiddags-TV skal være et positivt, varmt og hyggelig program, et selskap til ettermiddagskaffen eller til middagsforberedelsene.
Programmet skal ha en folkelig profil, noe blant annet de to programlederne, Gunvor Hals og Andreas Lunnan, er kjent for. Begge er gjennom år blitt blitt kjente og kjære skikkelser for et meget bredt publikum. De to programlederne skal dele på oppgaven med å lose seerne gjennom ettermiddagstimen som går tirsdager, onsdager og torsdager utover høsten.

NRK1 tirsdag, onsdag, torsdag kl 17.00

Bilde:
Gunvor Hals er klar for Ettermiddags-TV under mottoet \"ingen glede er for liten, ingen ettertanke for stor\" (Foto: Scanpix).