Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. april 2003 kl 20.20 Hodejegerne

Tv-seerne konkurrerer

Magnus Willumsen og Marit Hellesvik er to heldige SMS-vinnere som får være med og konkurrere hos Tande-P. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Magnus Willumsen og Marit Hellesvik er to heldige SMS-vinnere som får være med og konkurrere hos Tande-P. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Det er klart for aller siste program med "Hodejegerne", og i kveld er det to av de mest trofaste tv-titterne som får være med å konkurrere.

Magnus Willumsen, vinner av "Hodejegerne"s termokrus hele tre ganger i løpet av sendingene, skal være på lag med Ole André Sivertsen.

På det andre laget finner vi sanger Kari Gjærum, som har fått med seg Marit Hellesvik. Hellesvik er også en heldig vinner av SMS-konkurransen.

Om "Hodejegerne"
Tande P er klar med ti nye programmer i serien "Hodejegerne" der to kjendislag, kalt hodejegerne, skal gjette seg frem til yrkesbakgrunnen til seks ukjente personer. Hodejegerne får en litt kryptisk presentasjon av fagfolkene, som de ellers bare får vite fornavnet på. Deretter må de teste personene, grille og forhøre dem, for så å gjette seg frem til hvilket yrke de har.

Nytt av året er at i hvert program får en av yrkesutøverne vist at de har en spesiell hobby. Det blir også en egen SMS-konkurranse for seerne hjemme, der premien er et flott "Hodejegerne"-krus.

Komikeren Rigmor Galtung er med som underholder i denne runden av "Hodejegerne". Hun opptrer som den småvulgære og brautende dama Gry, stolt eier av et vaskebyrå.

NRK Underholdningsavdelingen
Programleder: Alf Tande-Petersen
Prosjektleder: Eva-Marie Gransæter, 23049668
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364