Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 26. februar 1999 kl 19.25 Headlines

Headlines (t)

NRK2 fredag 26. februar kl 19.25
Headlines

En svart aviskomedie
Hva får et heller begivenhetsløst nyhetsdøgn til å by på en karrieremulighet for en gjennomsnittlig redigerer i en gjennomsnittlig avis? Svaret får seerne i filmen \"Headlines\" i NRK2 fredag.
I denne svarte komedien skal vi til småbyen Dry Falls, som rammes av en rekke bisarre mord. Blant ofrene er en reporter i byens avis.
Det er da Guy Franklin - en heller gjennomsnittlig redigerer i den samme avisen - ser sin store karrieremulighet, nemlig å bli reporter.
Hele livet har han ventet på denne sjansen, lengtet etter eventyr, spenning og respekt - ikke minst fra avisens redaktør, Abner Abbot.

Forfremmet til reporter
Guy blir forfremmet til reporter, og den første jobben er å dekke serien med bisarre mord for avisen. Redaktøren, som er en hund etter sensasjons- og skandalenyheter, får det snart som han vil. Etterhvert følger det ene mordet det andre i den lille byen.
Alle mordene har det til felles at ofrene bokstavelig talt mister hodet. Bevisene peker etterhvert i den nyslåtte reporterens retning, mens han selv frykter at han er nestemann på morderens hitliste.
Filmen er kort og godt en vanvittig komedie som også inneholder en porsjon kjærlighetsforviklinger.
I rollen som Guy Franklin møter vi Jon Cryer, mens redaktøren, Abner Abbot, spilles av Edward Asner. Tina spilles av Jennifer Tilly.
NRK2 fredag kl 19.25

Bilde (via Scanpix/Data-tv/internett)
Den nyslåtte stjernereporteren Guy Franklin på morderjakt i filmen \"Headlines\".

Amerikansk komedie fra 1994
Originaltittel: Heads
I hovedrollene: Jon Cryer, Edward Asner og Jennifer Tilly
Regi: Paul Shapiro
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne- Marie Astad, 23 04 98 41