Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 31. mars 2011 kl 20.15 Nummer 1

Utfordringene står i kø


På Helgelandsmoen fortsetter konkurransen om å bli Norges største keepertalent, hvor 11 keepertalenter nå er blitt til 10. I kveldens episode møter de Espen Lie Hansen, Norges mest hardskytende håndballspiller. Hvor tøffe er de når han deljer løs mot dem i håndballmålet?

Utfordringene står i kø for deltakerne og i kveldens episode blir de tatt med til en idrettshall hvor de møter Espen Lie Hansen – Norges mest hardtskytende handballspiller. En etter en må de stille seg i håndballmålet mens Espen sender kule etter kule.

Elleve deltakere er blitt til ti, og nok en gang skal tre av deltakerne nomineres. Stemningen er nervøs når programleder Harald Thingnes kommer for å fortelle hvem som er nominert. De tre nominerte må skjerpe seg for å unngå å bli sendt hjem.

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli eliminert og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900