Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 16. juli 2000 kl 20.55 Rocky

Rocky (t)


NRK2 søndag 16. juli kl 20.55
Rocky

Hardtslående pengeinnkrever

Bokseren Rocky Balboa (Sylvester Stallone) tar jobb som pengeinnkrever mens han venter på \"drømmekampen\" - og en sjanse til å vise hva han duger til i bokseringen.

Rocky Balboa er ikke lenger på høyden som bokser. Han er heller aldri blitt regnet med blant de virkelig store gutta. Men drømmen om suksess lever videre. I mellomtiden tjener han til livets opphold ved å stille opp i lokale oppgjør i bokseringen. Den brutale sannheten er likevel at Rocky Balboas liv og boksekarriere står på stedet hvil.
Men Rocky har også en annen jobb. Med utgangspunkt i rekkehusene i fattigstrøket i Philadelphia der han bor, tar han på seg oppdrag som pengeinnkrever for en tvilsom lånehai. Men Rocky gjør sitt beste for å unngå vold.

En gang i livet-sjansen
Tungvektsmesteren Apollo Creed (Carl Weathers) ønsker seg en lett match. Han klekker ut en plan som legger vekt på Amerika som \"et mulighetens land\". Creed vil derfor utfordre en tilfeldig bokser - en som ellers ikke ville fått sjansen til å bokse for tungvektstittelen. Og valget faller på Rocky.

Det blir Mickey (Burgess Meredith) - Rockys gamle manager - som overbeviser ham om at dette er en \"en gang i livet\"-sjanse som han ikke kan la gå fra seg. Derfor er det viktig at han forbereder seg skikkelig foran den viktige kampen.
Rocky har også en annen grunn til å ønske å vise at han duger til noe her i verden. Han har nemlig møtt Adrian (Talia Shire) og blitt forelsket.

NRK2 søndag kl 20.55
Tidligere sendt 13.9.98


Bilde
1. Rocky (Sylvester Stallone) ønsker å gjøre inntrykk på kjæresten Adrian (Talia Shire).

2. Rocky spilles av Sylvester Stallone.Film - innkjøpt
Produksjonsland: USA (1976)
Originaltittel: Rocky
Regi: John G. Avildsen
I rollene: Sylvester Stallone, Talia Shire og Burt Young
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41