Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 8. juli 2008 kl 20.40 Hollywood-redaksjonen

Dødelig våpen med Jan, Johan og Gary

Hollywood-redaksjonen med danskene (f.v.) Jan Elhøj og Johan Stahl. (Foto: DR)
Hollywood-redaksjonen med danskene (f.v.) Jan Elhøj og Johan Stahl. (Foto: DR)
Den danske tv-kanalen DR2s Hollywood-redaksjon har laget seks programmer med besøk hos "gamle" verdensstjerner som for lengst er støvet ned, men som redaksjonsmedlemmene likevel drømmer om å møte. Turen er kommet til Gary Busy fra "Dødelig våpen 1".

Etter avstikkeren til Karate Kid i Santa Monica (forrige sending) besøker programvertene Johan Stahl og Jan Elhøj sin helt Gary Busy i Malibu. Hjemme i stjernens hus tar han fullstending kontroll over både Johan og Jan og programmet deres. Det første de to får så snart Gary åpner døren, er en real omgang juling.

Limo, solnedgang og sigarer
Gary har vært død to ganger, så han er ikke en mann man skal spøke med. Jan og Johan lærer å kjøre i limo ned til stranden og se på solnedgangen og røyke store sigarer. Og selvsagt må Gary konkurrere med de to danskene i dristighet. Vågestykket ser du i "Hollywood-redaksjonen".

Om serien
DRs utsendte Johan Stahl og Jan Elhøj i "Hollywood-redaksjonen" møter Karate Kid i Santa Monica. De får juling i Malibu av Gary Busey fra "Dødelig våpen 1". Rapperen og skuespilleren Ice-T møter de privat i New York. I Hollywood møter de Brian Austin Green fra såpeserien Beverly hills 90210 og Ronn Moss fra såpeserien "Glamour". Samme sted møter de Fab Morvan, som overlevde bløff- og skandalegruppen Milli Vanilli.

Programmet er sendt tidligere.

Dansk dokumentarserie på seks episoder (2007)
Originaltittel: DR2s Hollywood Redaktion
Produsert av: DR/ Nordvisjonsutveksling
Kontaktperson: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer