Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 16. juli 2008 kl 23.15 Hva skjedde med Mark?

Nattsvart sak for Walker og Connor

Politietterforskerne Michael Walker (David Hayman) og Roisin Connor (Victoria Smurfit) får en hard nøtt å knekke. (Foto: Minotaur International Ltd.)
Politietterforskerne Michael Walker (David Hayman) og Roisin Connor (Victoria Smurfit) får en hard nøtt å knekke. (Foto: Minotaur International Ltd.)
Politietterforskerne Michael Walker og hans kvinnelige kollega Roisin Connor dumper igjen på hverandre i forbindelse med en kriminalsak. I løpet av hvetebrødsdagene i London er en nygift mann forsvunnet.

Brudens far, en rik forretningsmann fra Glasgow, tar kontakt med Walker som er en tidligere bekjent av ham. Etterforskeren merker seg detaljene, at svigersønnen ble borte i løpet av en handlerunde i det travle London, at London-politiet ikke later til å ta saken alvorlig og at forretningsmannen kommer til å legge alt det press han kan på myndighetene i denne saken.

Walker gir først oppdraget videre til Connor, som fort finner ut at det er svært lite å gå på i saken. Imens gjør den fortvilte Susan, forretningsmannens nygifte datter, flere fortvilte forsøk på å oppspore sin mann. Til ingen nytte tråler hun Londons gater. Og henger opp etterlysninger av den savnede, med løfte om en større belønning for gode tips, osv.

Trass i advarsel
Alt dette har politiet advart Susan mot, og nå vet de at enhver gærning i hele London vil kunne komme til å henvende seg til henne for å få den utlovede belønningen.

Laura, politietterforsker Walkers assistent, er observant og registrerer noe interessant på opptakene fra en overvåkingsvideo. En ung mann er filmet i nærheten av den forsvunne, to dager på rad. Begge ganger har han den ene armen i gips, men ikke på samme arm. Likevel tar ikke politietterforsker Connor den unge assistentens observasjon seriøst.

Og det viser seg at mannen med armen i gips allerede har vært inne til avhør hos Walker, som har latt ham gå. Så blir også Susan meldt savnet....

Serien er sendt tidligere.

Britisk krimserie (2004)
Originaltittel: Trial & Retribution, serie 9, The Lovers
Produsert av: Minotaur International Ltd.
Med: Med David Hayman, Victoria Smurfit, Sarah Ozeke, N'Deaye Ba, Kate Buffery og Dorian Lough.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no