Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. desember 2009 kl 19.55 Hvilket liv!

Hos psykologen

I kveldens episode jakter Ben (spilt av Robert Lindsay) og Susan (Zoë Wanamaker) etter svar på hvorfor Mikey går til psykolog. (Foto: BBC)
I kveldens episode jakter Ben (spilt av Robert Lindsay) og Susan (Zoë Wanamaker) etter svar på hvorfor Mikey går til psykolog. (Foto: BBC)
I kveldens episode oppdager Ben og Susan at sønnen deres går til psykolog. Men i stedet for å spørre Mikey rett ut, prøver de å snoke seg frem til hva som plager ham.

I frykt for at noe er alvorlig galt med Mikey ringer Ben og Susan til psykologen han går til. Det viser seg at han er på ferie og ikke kan gi noen svar før om to uker, men dette stopper ikke Harper-ekteparet. De sniker seg inn på psykologens kontor i håp om å finne svar.

Om serien
Tannlegen Ben, kona Susan og den vanvittige flokken deres dukker opp igjen i niende sesong av "Hvilket liv!".

Dette er en av Storbritannias mest populær komedier, overdrysset med priser. Mange av NRKs seere vil kjenne igjen persongalleriet fra tidligere sesonger. Vi møter Ben som er gift med Susan. Sammen har de tre barn; Nick, Janey og Michael. I tillegg møter vi kusinen Abi.

Niende sesong byr på ni episoder fylt med latter og moro når vi ser familien rote seg opp i de mest bisarre situasjoner i kjent Harper-stil.

Britisk komedie (2009)
Original tittel: My Family
Episode tittel: The Psyche of Mikey
Produsert av: DLT Entertainment UK Ltd./Rude Boy for BBC Worldwide
I rollene: Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Daniela Denby-Ashe Maxwell, Gabriel Thomson, Siobhan Hayes, Keiron Self, Rhodri Meilir
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes å kontakte: Publikumsservice, tlf: 815 65 900