Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. februar 2007 kl 22.25 Med hjartet på rette staden

Farlig sønn

Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) finner fru Andrews (Elisabeth Spriggs) og mannen bakbundet i sitt hjem. (Foto: Granada International)
Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) finner fru Andrews (Elisabeth Spriggs) og mannen bakbundet i sitt hjem. (Foto: Granada International)
Drapsmannen Billy Andrews er på rømmen, og politiet frykter at han kan komme til å ta kontakt med foreldrene sine. Helen drar for å sjekke at alt er i orden med gamle Andrews som har hjertetrøbbel. På veien møter hun rømlingen.

Politiet er på vei til familien Andrews for å advare dem om at Billy har rømt fra fengselet og kan komme til å oppsøke dem. Politiet oppdager en sovende Billy i bilen, men han våkner og rekker å stikke av før de får anholdt ham.

På vei til familien Andrews’ hus blir doktor Helen kidnappet av Billy. Politikonstabel Walker finner både herr og fru Andrews bakbundet. De kan fortelle at Billy har tatt Helen.

En leteaksjon blir satt i verk, og spørsmålet er om Walker klarer å redde sin elskede Helen fra Billys klør.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: "The End of the Road"
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mailto: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer