Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 30. oktober 2012 kl 22.30 Hellfjord

Avhør, kaktuslus og søt musikk


Etter å ha brutt seg ut av Solvik kretsfengsel under en undercover-aksjon, havner Salmander i en skyteepisode. Den lokale journalisten Johanne kommer ham til unnsetning rett før det går skikkelig galt.

Sammen med Johanne nøster Salmander opp tråder som leder til Bosse Nova, stedets lokale fiskebruk-eier. De tar ham inn for avhør og finner ut noen meget interessante ting. Samtidig oppstår det søt musikk mellom Salmander og Johanne. Det er uansett ikke lett å følge opp kjærligheten i en by full av mørke hemmeligheter.

Om serien
Hellfjord; et høl i Nord-Norge. Hit blir Oslo-politimannen Salmander overført i oppsigelsestiden sin etter å ha avlivet hesten sin foran barnetoget på 17 mai.

Salmander ankommer med intensjoner om å gjøre en god innsats, slik at han får jobben i politiet tilbake. I starten ser det vanskelig ut, da det ikke hender noen verdens ting i Hellfjord. Men så begynner merkelige ting å skje. Hellfjords mørke hemmeligheter begynner å boble til overflaten, og Salmander får mer enn nok å bryne seg på…

Norsk komiserie i 7 deler (2012)
Produsert av Tappeluft Pictures
Med Zahid Ali, Stig Frode Henriksen, Ingrid Bolsø Berdal, Thomas Hanzon, Pihla Viitala m.fl
Regi: Ole Giæver
Presseansvarlig: Karoline Berg , tlf 901 08 954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, 815 65 900