Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. juli 2008 kl 18.35 Eventyr på hesteryggen

Ungdommene settes på prøve

Eventyr på hesteryggen: Micheal og Tronco på jakt etter hestesko. (Foto: SVT)
Eventyr på hesteryggen: Micheal og Tronco på jakt etter hestesko. (Foto: SVT)
I dag skal de ri til et slott der det venter dem en overraskelse. De skal også utfordres i rideferdigheter.

Den nye lederen, Amelie, forteller dem at dagens tur skal gå langs kysten. Men først skal de ri til et slott og i løpet av dagen vil komme noen overraskelser.

Deltakerne skal fange opp hestesko med et sverd – til hest. Og siden skal de ta opp blomster med hendene. Hvis de klarer oppfordringen skal de få en belønning.

Michael faller av hesten, men setter seg kjapt oppå igjen. Rudi sier han skal være grei og gi dem belønningen allikevel.

Vel fremme ved slottet ber han dem gå inn og lete etter noe de har lengtet etter. Og de finner mobiltelefonene sine. Flere av dem ringer hjem til foreldre og venner.

Klara har vært syk føler seg bedre, og sier at hun gjerne vil være med videre. De rir ut mot kysten igjen og stopper på toppen av en høy klippe. Rudi ber dem om å lete etter to mynter ved Pirate Bay.

Barna kommer ned til en sandstrand, og deler seg i to grupper. Guttene skal lete etter en nøkkel, jentene etter en skattkiste. Kisten ligger på havbunnen. Klarer jentene å hente den opp?

Om kvelden får Amelie morgendagens kart, ruten er returen til Mas Alba. Og de må velge ny leder. Det trekkes lodd mellom Klara og Michael.

Om serien
Sju svenske ungdommer mellom 12 og 14 år, 3 gutter og 4 jenter, begir seg ut på et rideeventyr i de spanske Pyreneene. Ferden går i Katalonia, det spennende og vakre landskapet som omkranser Costa Brava - "den ville kysten".

Svensk realityserie fra 2006
Originaltittel: Barbacka Äventyr – Katalonien
Produksjon: SVT
Kontaktperson: Brit Henschien, tlf 986 35 556
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer