Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. august 1999 kl 20.05 'Allo, 'Allo!

\'Allo, \'Allo! (t)


NRK1 lørdag 7. august kl 20.05
`Allo, `Allo!

Tyskerne vil fange Churchill
Store ting er i gjøre i Nouvion. General von Flockenstoffen har lansert en fantastisk plan om å kidnappen selveste Churchill. Her kan det bli mye å bryne seg på for den lokale fraksjon av fransk motstandsbevegelse.
Obersten, den uforlignelige Gruber og den italienske krigshelten Bertorelli kjenner til planen, men de har sine spesielle grunner til å hindre den med ethvert middel.

Om \"`Allo, `Allo!\"
Denne britiske situasjonskomedien er like populær blant tv-seere i Singapore og Zimbabwe som i USA og Europa. Også blant norske seere har den i flere år vært en sikker vinner. På lørdagskveldene helt fram til høsten er det igjen duket for vanvittige forviklinger på Renés kafé.
BBC har laget ni serier på til sammen nærmere 90 episoder i serien, som hemningsløst harselerer over patriotiske krigsfilmer. I NRK ble den første sendt i 1989, og for to år siden startet man helt forfra igjen med de aller første episodene - med stor suksess.
Vi er nå kommet fram til den femte serien, og alt er stort sett ved det gamle. Vår noe unnfallende helt, den franske kaféverten René (Gorden Kaye), driver stadig sitt risikable dobbeltspill der han forsøker å balansere mellom tyske okkupanter og motstandsbevegelsens folk. Han må også være konstant på vakt mot sin hustru Edith (Carmen Silvera) mens han varter opp sine to sexy og hengivne servitriser, Mimi (Sue Hodge) og Yvette (Vicki Michelle).

NRK1 lørdag kl 20.05

Bilde
Ingen vet hvorfor Bertorelli bærer så mange dekorasjoner. Men noen kidnapping av Churchill vil han i alle fall bekjempe.

Britisk komiserie
Produksjon: BBC (1989)
Av Jeremy Lloyd og David Croft
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling
I rollene bl.a. Gorden Kaye, Carmen Silvera, Vicki Michelle, Sue Hodge, Kenneth Connor, Kirsten Cooke, Richard Marner, Hilary Minster, Guy Siner og Richard Gibson