Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 2. juli 2003 kl 22.40 Våre små hemmeligheter

Såkalte venner

Guttas kveld: Fra v: Evan (Samuel Johnson), Will (Joel Edgerton), Jason (Damian De Montemas) og Richie ( Spencer McLaren) (Foto: Southern Star)
Guttas kveld: Fra v: Evan (Samuel Johnson), Will (Joel Edgerton), Jason (Damian De Montemas) og Richie ( Spencer McLaren) (Foto: Southern Star)
Will går tilbake til arbeidet til tross for skadene etter slåsskampen. Han plager seg selv med bebreidelser fordi han i spøk sa til Sam at han ikke elsket henne. Like etterpå ble hun drept av en bil. Will blir litt trøstet når Miranda forteller ham hvor lykkelig Sam var, og Kelly hjelper ham med å finne en måte å si symbolsk adjø på.

Evan er skuffet over sin forlegger, og når han hører et en mer profilert forlegger er pasient hos Alex, påvirker han Alex til å vise denne forleggeren manuskriptet sitt. Til å begynne med nekter Alex av profesjonelle grunner, men så ombestemmer hun seg – med katastrofale følger. Forleggeren refuserer Evan så det svir, og begge to beskyldes for å være uetiske. Gabrielle, på sin side, gir seg ikke: Hvilke følelser har egentlig Alex for Evan?

Jason har to dårlige nyheter til Gabrielle: Han har fått en ny jobb i et stort advokatfirma, og han har ligget med en kvinne i Sydney. Gabrielle er målløs. Det er en tanke mer informasjon enn hun trengte.

Richie blir tilbudt en rolle i en film, men sier nei takk når han oppdager at rollefiguren er homofil. Miranda og Will anklager ham for å være hyklersk.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært venninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83