Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 25. mai 2005 kl 21.40 Livet begynner

Kjærlighetens uransakelige veier

Maggie (Caroline Quentin) med sine to menn. Eksmannen Phil (Alexander Armstrong) til v. og kjæresten Paul (Danny Webb) (Foto: Granada Television)
Maggie (Caroline Quentin) med sine to menn. Eksmannen Phil (Alexander Armstrong) til v. og kjæresten Paul (Danny Webb) (Foto: Granada Television)
Maggie kommer dårlig overens med den nyankomne Genevieve på reisebyrået. Men det er på det private plan at saker og ting skjer.

I en begravelse møter Maggies foreldre, Brenda (Anne Reid) og Eric (Frank Finlay), en gammel venn, Frank (Roy Dotrice), som de ikke har sett på årevis. Det viser seg at Frank er skilt, og fortsatt har et varmt hjerte for Brenda. Maggie er i en lignende situasjon selv, med to menn som har varme følelser for henne.

Phil (Alexander Armstrong) har trøbbel på jobben, og lener seg mer og mer på Maggie. Dette går ut over hennes tid med kjæresten Paul (Danny Webb). Maggie tar seg imidlertid tid til et møte med Beccas 15-årige kule kjæreste.

Om serien
Caroline Quentin spiller nå som før den fraskilte, enslige moren Maggie Thornhill. I forrige sesong opplevde hun å bli forlatt av sin mann, og hun ble sittende igjen alene med to barn. Denne gangen er livet lysere ut for Maggie. Hun blir forfremmet på jobben, og kjærlighetslivet hennes blomstrer.

Til gjengjeld ser det mørkt ut for hennes fraskilte ektemann Phil (Alexander Armstrong). Han når bunnen, og har etter hvert verken jobb eller hjem.

Første sesong av "Livet begynner" hadde mer enn 10 millioner seere på britisk tv, og var det mest sette programmet de seks første månedene i 2004. Serien vant en rekke priser.

Britisk drama (2004)
Produsert av Granada Television
Originaltittel: "Life Begins, series 2"
Med: Caroline Quentin, Alexander Armstrong, Anne Reid, Frank Finlay, Danny Webb, Claire Skinner, Sarah Ozeke, Chloe Howman, Paul Thornley
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78