Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 22. oktober 2004 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Agent går kjøkkenveien

Chris (Jacinta Stapleton) vikler seg inn en farlig situasjon i siste sending av Politiagentene på NRK så langt. (Foto: Beyond Distr.)
Chris (Jacinta Stapleton) vikler seg inn en farlig situasjon i siste sending av Politiagentene på NRK så langt. (Foto: Beyond Distr.)
Den unge politiagenten Chris går undercover som kokke for å etterforske en profilert restauranteier. Mange kokker og mye søl i siste episode av Politiagentene i denne omgang.

En kvinnelig psykiater betror seg om en klient til Harris. Klienten er en av Melbournes mest profilerte restauranteiere og psykiateren mener at han kan ha begått et mord, men hun er ikke hundre prosent sikker.

Bak fasaden
Harris saumfarer indisiene. De peker i retning av en forbindelse mellom den forsvunne ungjenta Heidi Svensson og restauranteieren.

Harris får Chris til å ta jobb på kjøkkenet hos restauranteieren. Hun kommer virkelig bak fasaden av etablissementet – og innehaveren.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Den nye politiagenten heter Christina (Chris) Dichiera (Jacinta Stapleton) og gruppens nye sjef Luke Harris (Gary Sweet) begynner å bli varm i trøya.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (sesong 7)
Kveldens episode: Killing Heidi
Produsert av: Beyond/Simson Le Mesurier
Med: Med Peter Phelps, Gary Sweet, Kate Kendall, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57 ()


LENKER
  • Les mer