Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. januar 2011 kl 21.15 Det må jeg gjøre før jeg dør

Drømmen om bryllup i Sahara


Per Ole og Elin Bjønnes fra Åsgårdstrand har en drøm utenom det vanlige: De ønsker seg et bryllup midt inne i Sahara. Kanskje Tore Strømøy kan hjelpe i denne nye underholdningsserien?

Tore Strømøy fikk over tusen svar den gangen da han bad publikum om å sende inn sine høyeste ønsker til ham. I ett år har han reist rundt med de heldige utvalgte, både i Norge og resten av verden, for å oppfylle deres drømmer.

Dette er blitt til serien "Det må jeg gjøre før jeg dør" der Per Ole og Elin er først ut.

Bryllup i Sahara
Da Per Ole var en ung mann, leste han Axel Jensens roman "Ikaros" og ble helt betatt. Den handlet om en ung mann som ville finne meningen med livet og ikke leve slik foreldregenerasjonen hadde gjort. Derfor reiste han til eksotiske Algerie og havnet til slutt i den mystiske byen Tamanrasset, midt inne i den enorme ørkenen Sahara.

Per Ole ville gjøre samme reise, finne meningen med livet og samtidig gifte seg med kjæresten Elin i Sahara.

Men sånn skulle det ikke gå. De to ble gift hos byfogden, og snart levde de et liv som alle andre med jobb, hus og unger. I dag er ungene ute av redet, og Per Ole fikk se Tore reklamere med at han kunne oppfylle drømmer. Da dukket drømmen om Tamanrasset og bryllup opp igjen. Kanskje Tore kunne hjelpe?

Snakker om livet
I den nye programserien får vi også møte spennende mennesker som snakker om forskjellige sider av livet.
I kveld besøker Tore musikkteaterstjernen Heidi Ruud Ellingsen fra Narvik, som har klare meninger om hva som er aller viktig i livet sitt.

Egenproduksjon 2010
Programleder: Tore Strømøy
Pressekontakt: Karoline Berg, 90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no, 815 65 900