Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. desember 1998 kl 08.00 Julemorgen

Julemorgen

NRK1 lørdag 19. desember kl 08.00
Julemorgen (1:16)

Oppdatert melding!

Lag din egen julesang!
Barnas eget juleprogram på NRK1, \"Julemorgen\", utlyser Den Store Julesangkonkurransen og inviterer barn i alle aldre til å skrive splitter nye julesangtekster.
Nå skal de skrivende barna får slippe til! NRK1 utlyser en julesangtekst-konkurranse i julens direktesendte barneprogram på morgenen. Julemorgen-redaksjonen hadde i fjor en diktkonkurranse, hvor barn viste stor entusiasme og NRK \"druknet\" i dikt. I år har man funnet en ny variant - nemlig julsangtekster.

En ny sang hver dag
Nissa Nyberget, som er programleder sammen med Elisabeth Lindland, skal sette melodi til julesangtekstene. En ny sang vil bli presentert hver dag og i siste program, som sendes 3. januar, kåres vinneren av konkurransen. En jury vil kåre den beste sangteksten og vinneren får en flott premie.
- Vi har stor tro på denne konkurransen. Målet er å få frem i lyset de skrivende barna og til slutt ende med en splitter ny julesang som kanskje blir en slager, sier prosjektleder Barbro Semmingsen i Barneredaksjonen i NRK Fjernsynet.

Konkurransen vil bli utlyst på NRK1 de nærmeste dagene. Skrivelystne små og store barn kan allerede nå sende sine forslag til NRK via e- mail, julemorgen@nrk.no eller faks 23 04 77 94. Postadressen er:
Julemorgen, NRK FBUB, 0342 OSLO.
NRK1 lørdag kl 08.00

Kontaktperson
Egenprodusert direktesendt barneprogram
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programledere: Nissa Nyberget og Elisabeth Lindland
Prosjektleder: Barbro Semmingsen, 23 04 92 17