Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 17. januar 2005 kl 23.10 Store studio

Ny programleder i Store Studio

Hans Olav Brenner er ny programleder I Store Studio. (Foto: Observatoriet)
Hans Olav Brenner er ny programleder I Store Studio. (Foto: Observatoriet)
Store Studio er tilbake på skjermen med spennende gjester og musikk, og denne sesongen også med ny programleder. Hans navn er Hans Olav Brenner. Popfaglig ansvarlig er fortsatt Per Sundnes.

Hans Olav Brenner er 26 år og kommer fra programlederrollen i NRK P2s Diktafon. Han har erfaring både fra radio, hjelpeorganisasjoner og teatersport, og hadde blant annet en sentral rolle i NRK-serien "Djevelen holder lyset" som ble sendt her på kanalen i 2002. Nå skal han vikariere en sesong i Store Studio for Anne Sandvik Lindmo som har barselpermisjon.

Første sending
I første Store Studio i året 2005 kommer filmregissør Erik Skjoldbjærg på besøk, han er premiereaktuell med filmatiseringen av Ibsenstykket "En folkefiende", hvor han har valgt å legge handlingen til vår samtid. Dette er Skjoldbjærgs første film etter at han laget filmen "Prozac Nation" med Christina Ricci i USA i 2001. I "En folkefiende" fortsetter han det vellykkede samarbeidet med forfatter Nikolaj Frobenius på manussiden, de to hadde som kjent stor suksess med "Insomnia" i 1997.

Bandet "Nikolai" spiller live i studio, vokalist er skuespiller Jan Gunnar Røise. Røise er blant annet kjent fra "Hawaii Oslo", og er snart filmaktuell igjen i "37 1/2 ".

Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programledere: Hans Olav Brenner og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 9918/90 18 36 10
Vises også i Nett-TV.

LENKER
  • Les mer