Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 21. september 2010 kl 22.30 Ta en Tattoo

Norges første tv-serie om tatoveringer


Morten Skovdahl har tatoveringer han angrer på, og det vil han gjøre noe med. Han er for pinglete til å fjerne dem med laser. Han foretrekker å dekke dem til med en ny tatovering. En som han garantert blir fornøyd med resten av livet. Derfor legger han ut på jakten på den ultimate tatovering.

Morten starter jakten sin på Oslo Tattoo Convention, et av den norske tatoveringsbransjens viktigste samlingspunkter. Her møter han tattoo-guruen Super’n, også kjent som en del av Berserk-mannskapet, som hjelper ham i gang og gir ham gode råd på veien.

Hvem tatoverer seg?
Morten er også ute på gata for å finne ut hvem som tatoverer seg. Han oppsøker tatoveringsartisten Electric Linda med en bunke med bilder han liker. Hun er den første som får tegne et forslag til Mortens nye tatovering, basert på Mortens egne bilder. Til slutt skal hun konkurrere med seks andre om å få tatovere Morten. Vinneren kåres i siste program av Mortens helt spesielle, håndplukkede jury.

I kveld møter vi også første jurymedlem - Gerd Liv Valla. Hun har en helt spesiell ting til felles med Morten Skovdahl.

Andre jurymedlemmer
I tillegg til Gerd Liv Valla er disse jurymedlemmer i serien: Alex Rosén, Jenny Skavlan, Mortens to døtre Charlotte (10) og Ida (7), samt tatoveringsdommer Carl Bergsvik.

Programserien inneholder også tatoveringshistorie, messer, tabber, inspirasjon, kjendiser, eksperter, tips og triks. Alt pakket inn i selvironi, humor og galskap.

Følg også serien på Facebook: Følg også serien på Facebook:
Underholdningsserie i 6 deler
Produsert av: Limelight Film og TV A/S for NRK (2009)
Programleder: Morten Skovdahl
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900
PublikumsseviceLENKER
  • Følg også serien på Facebook: