Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 11. juni 1999 kl 20.15 Alle borte

Alle borte (ttv)


NRK1 fredag 11. juni kl 20.15
Alle borte (2:6)

Ord i sentrum hos Iren Reppen

Iren Reppen har sikret seg en ordrik mann til andre sending av \"Alle borte\" på NRK1 i kveld. - Jan Eggum skriver fantastiske tekster, og tillegg er han bergenser, sier Reppen. Hun frykter derfor ikke pinlige pauser i kveldens program.
Ingrid \"Mossa\" Evertsen er heller ikke kjent som en fåmælt person. I det siste har hun opptrådt mer som seg selv, og mindre som \"Mossa\". Iren gleder seg til å høre mer om hvorfor Evertsen har gjort dette valget.
Jan Eggum skal opptre som ung jomfru (!), Ingrid Evertsen som elskovssyk kvinne og danseren Ingrid Lorentzen som \"femme fatale\". Ingrid Lorentzen skal også fremføre dansen \"Crazy\" med musikk av Patsy Cline og koreografi av Arne Fagerholt.
En alvorlig Marit Andreassen?
De som kjenner komediesiden av skuespilleren Marit Adeleide Andreassen (\"Nr. 13\", \"OJ\", \"Crazy for You\"), vil kanskje få seg en overraskelse i kveldens sending. Marit har - som de fleste dyktige komikere - en alvorlig siden. Dersom hun tør - henter hun den frem i kveldens sending.

Kortfilmmester
Pjotr Sapegin er mest kjent som animatøren bak reklamefilmene til Norsk Tipping, men for filmfolk er han for lengst anerkjent for sine kortfilmer. I alle seks sendingene av \"Alle borte\", vises en av de underfundige kortfilmene hans. Iren Reppen garanterer animasjon av høy internasjonal klasse.

NRK1 fredag kl. 20.15

Bilde (via Scanpix/Internett)
1. Iren Reppen har sin debut som programleder på TV. (Foto: Simen Fangel

2. Jan Eggum og Marit Andreassen i samspill fra Tromsø. (Foto: Simen Fangel

3. Jan Eggum, Marit Andreassen, Ingrid Lorentzen, \"Mossa\" og Iren Reppen. (Foto:Simen Fangel)

Egenprodusert underholdning fra NRK Troms i seks deler
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programleder: Iren Reppen
Prosjektleder: Elin Østraat, NRK Troms

\0\0\0