Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 10. juni 2003 kl 19.55 Forandring fryder

Oppussing på Nesodden

Hilde Hummelvoll avslutter sesongens
Hilde Hummelvoll avslutter sesongens "Forandring fryder" på Nesodden. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Et kjøkken og et soverom skal fornyes i kveldens "Forandring fryder". Hilde Hummelvoll tar turen til Nesodden der to naboer skal bytte nøkler i 48 timer.

Lorraine Seal og Ruby Wikstrøm bor vegg i vegg. Lorraine, som er i midten av 30-årene og bor alene, har arvet huset sitt etter mormor. Huset er ikke pusset opp nevneverdig, og nå vil Lorraine at det åpne kjøkkenet med spisestue skal få en ansiktsløftning. Hun liker afrikansk stil og funkisstil.

Ruby er jevngammel med Lorraine, og hun bor sammen med to barn på 6 og 13 år. Ruby deler soverom med datteren på 6. Hun har malt soverommet lyst, men føler det er feil farge. Ruby trenger dessuten mer skapplass.

Interiørkonsulent Mads Moe har ansvaret for Lorraines kjøkken, mens Marzela Rozo Spone tar seg av Rubys soverom.

Om serien
Seks tirsdager fremover blir det gjensyn med serie 3 av "Forandring fryder", som ble sendt høsten 2002.

I hvert program møter vi to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Men hvordan det skal se ut, og selve oppussingsjobben, tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges. Og prislappen på innkjøpt materiell skal ikke overstige 10.000 kroner.

I hvert program er to interiørdesignere anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Annett Sturk, Mads Moe, Bengt Simonsen, Linda Johnsen og Marzela Rozo Spone. Snekker og altmuligmann Otto Robsahm som alltid uunnværlig for begge lagene.

Egenproduksjon fra Underholdningsavdelingen
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Guri Skavlan
Regi: Line Norling
Pressekontakt Hilde Ljøen, 23 04 72 36LENKER
  • Hjemmeside