Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. februar 2001 kl 21.50 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 17. februar kl 21.50
Med hjartet på rette staden

Anonyme sjikanebrev

I kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\" får mange av innbyggerne i Aidensfield anonyme sjikanebrev. Sykepleieren Maggie, som er en av dem som rammes, ber politiet etterforske saken.

Nick oppdager at en strøm av anonyme brev med sjikanøst innhold har skaket opp folk i landsbyen. Blant dem som har mottatt slike brev er pubverten George (Stuart Golland), Nicks kollega Ventress (William Simons) og Maggie (Kazia Pelka).

Den ellers så likevektige sykepleieren Maggie er tydelig oppskaket under begravelsen til en av hennes gamle pasienter. Dessuten plager det anonyme sjikanebrevet henne og gjør henne deprimert og ukonsentrert. Å kjøre bil i en slik tilstand kan være farlig. Maggie krasjer bilen og blir brakt til sykehuset.

Nicks kjæreste, Jo (Juliette Gruber) blir oppsøkt av den veltalende Nigel Wheeler (Pavel Douglas) som presenterer seg som hennes fars økonomiske rådgiver. Men Nick mistenker at det ligger noe under.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.50

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 15)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)