Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. april 2000 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 1. april kl 21.40
Med hjartet på rette staden (12:15)

Lovbrudd på alle kanter

Nick får hendene fulle i kveldens episode. Et innbrudd skjer på Jacobs\' gård, og kyrne slippes ut midt på natten. Neste morgen kommer Arthur og Emily hjem fra ferie og oppdager innbruddet. I første omgang får Nick i oppdrag og ordne opp med en flokk kuer som sperrer veien, men snart får han mer alvorlige ting å hanskes med.

Emily oppgir til Nick at en båndspiller og en del sølv er stjålet. Nick blir ganske sjokkert over hvor mye skade innbruddstyvene har forvoldt og finner blant annet ut at Arthurs bror Darcy hadde påtatt seg ansvaret som vaktmester. Han mener seg å være den rette arvingen til gården etter som han er eldste sønn.

Kate besøker Emily og får vite at Arthur og Darcy alltid krangler. De to kvinnene møtes igjen senere, og da er Emily åpenbart redd for hva Darcy kan finne på. Det er hele tiden usikkert hvem som står bak innbruddet på Jacobs gård. Dessuten ligger det åpenbart mer bak dette lovbruddet enn som så.

Ellers i kveld dukker det opp i Aidensfield en ny skikkelse som overrasker Gina. Det er Billy Redshaw, en venn fra Liverpool, som nettopp er løslatt fra fengselet. Greengrass dukker opp og selger en båndspiller til Billy. Han betaler med penger som er snoket fra andre.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.
\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.40

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt: Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf 23 04 78 46