Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 19. mars 2001 kl 23.20 Bank, bank - noen hjemme?

Bank, bank noen hjemme? (t)


NRK2 mandag 19. mars kl 23.20
Bank, bank - noen hjemme? (5:6)

Peter leker helt

Det er en helt vanlig dag i Peters bank, inntil to fryktinngytende bankranere med hundemasker stormer inn. Peter leker helt og forsvarer sine ansatte så godt han kan.

Men virkeligheten er de to \"ranerne\" veldedighetsarbeidere som skal samle inn penger til møbler til et dagsenter for eldre. Oppstyret som Peter er med på å lage, fører selvfølgelig til at politiet kommer, og verst går det utover de flittige veldedighetsarbeiderne.

Om Jim Broadbent
Den britiske skuespilleren Jim Broadbent har vært aktiv på filmlerretet siden 1978 hvor han spilte i filmen \"The Shout\". Han har spilt både seriøse og komiske roller og er en hyppig brukt skuespiller i Hollywood. Han har hatt roller i blant annet \"The Avengers; Little Voice\", \"The Borrowers\" og \"Smilla\'s Sense of Snow\". Han vant nylig Beste skuespillerpris på filmfestivalen i Venezia for sin rolle som WS Gilbert i Mike Leigh\'s film \"Topsy Turvy\".

Om rollen som Peter Duffley i \"Bank, bank - noen hjemme?\" blir det sagt at Jim Broadbent er en blanding av Buster Keaton, Basil og Mr. Bean.

NRK2 mandag kl 23.20
Tidligere sendt NRK1 3.6.00

Komiserie fra BBC
I rollene: Peter (Jim Broadbent), Susan (Claire Skinner), David (Daniel Flynn), Bradley (David Schneider), Brenda (Tracy Keating)
Regissør: Nick Wood
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)

Bilde
Løgnhalsen og banksjefen Peter (Jim Broadbent) havner i trøbbel igjen i kveld. (Foto: BBC)