Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 25. september 2012 kl 21.25 Dama til Hans Olav Lahlum

Dama til Hans Olav Lahlum


Har du noen gang lurt på hvordan det er å være dama til en kjendis? Live Nelvik tester i høst hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente norske menn. Tredjemann ut er historiker og forfatter Hans Olav Lahlum.

Travle liv er stikkord for de fleste av Lives åtte kjendismenn, og Lahlum er intet unntak. Live blir med på marathon som personlig motivator, hjelper til med Lahlums neste bok, og drar på date på pizzarestaurant, med et noe uvanlig fremkomstmiddel.

Så gjenstår det å se da – hvordan er det egentlig å være sammen med den eksentriske Lahlum? Og blir det noe klinings?

Om serien
I "Dama til" kvalitetstester P3morgens Live Nelvik et knippe norske kjendismenn. På vegne av norske kvinner skal Live finne ut av hvordan de utvalgte mennene er som kjærestemateriale. Er de morsomme? Hvordan lukter de? Er de til å stole på? Har de selvinnsikt? Svaret får du når Live Nelvik går over dørstokken til kjendismennene og trer inn i deres private sfære.

Variasjonen er stor mellom Lives åtte kjæresteemner, og kjæresterollen blir derfor ulik fra uke til uke. Live kaster seg ut i de nye utfordringene med stor iver. Hvordan finner man for eksempel den beste kosestillingen i sofaen når man slapper av med håndballhunken Kristian Kjelling? Blir man bare latterliggjort, eller finnes det kjærestemateriale i imitasjonskunstneren og villbassen Kristian Valen? Og hvordan er egentlig livet som dama til Hans Olav Lahlum?

Sendt tidligere.

Egenprodusert serie fra NRK UNG
8 episoder
Produksjonsår: 2011
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Live Nelvik, Kristian Kjelling, Kristian Valen, Hans Olav Lahlum m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, tlf: 92403873
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900