Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. desember 2010 kl 15.00 God jul - Sjokedorisei!

Gjensyn med gamle Barne-tv-helter


"God jul – Sjokedorisei" tar oss med inn i Barne-tvs magiske verden. Titten Tei blir invitert på julefest, og her møter han kjente og kjære figurer, som Teodor, Pompel og Pilt og Labbetuss.

I dag har Titten Tei fått en mystisk invitasjon til julefest. Han skal finne fram til Vaktmesteren som er i fyrrommet på Marienlyst, og der skal han få et brev fra festkomiteen.

Mens Titten Tei venter på brevet, holder han Vaktmesteren, i Trond-Viggo Torgersens velkjente figur, med selskap, men etter hvert begynner han å bli nervøs. Hvor blir det av brevet? Kanskje er julefesten begynt uten ham?

Mens Vaktmesteren tar seg av en litt forvirret Titten Tei, forbereder figurer fra Barne-tv den store julefesten. Rundt festbordet står Bjarne Betjent, Alfa og Max Mekker fra Sesam Stasjon, Dragen fra Uhu!, Labbetuss, Smitt og Smule, Pompel og Pilt, Tøflus, Raffen, Vaske, Teodor, en av hundene fra Nå er det nå, Mummitrollet, gnotten Tander og Flode.

Og når Titten Tei endelig kommer dit, er han selvfølgelig festens midtpunkt.

I "God jul – Sjokedorisei" blir det også klipp fra Emil i Lønneberget, Pippi, Gurin med reverompa, Pelle Politibil og tidligere julekalendre.

God jul fra Barne-tv!

Programmet ble første gang sendt julaften 2003.

Egenproduksjon
Prosjektleder: Hermann Gran
Kontaktadresse for pressse: presse@nrk.no
TV-seere kan kontakte Publikumsservice, 815 65 900, info@nrk.no