Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. november 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Ann-Margret i gjesterolle

Dommer Barbara Halsted (Ann-Margret) og hennes beskytter John Sullivan (Skipp Sudduth) i
Dommer Barbara Halsted (Ann-Margret) og hennes beskytter John Sullivan (Skipp Sudduth) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
I kveldens episode og tre uker framover møter vi den berømte filmstjernen Ann-Margret i en gjesterolle i "Den tredje vakten". Hun spiller en dommer som Sullivan får i oppdrag å beskytte.

Dommer Barbara Halsted mottar stadig drapstrusler og blir satt under politibeskyttelse. Politibetjent Sullivan får ufrivillig oppmerksomhet når en bilbombe eksploderer og han redder livet hennes. Dommeren blir så imponert at hun insisterer på at Sullivan skal være hennes personlige livvakt. Men selv er han svært lite begeistret over oppdraget.

Hasardiøst oppdrag
Politikvinnen Cruz er degradert fra stillingen som overbetjent og på utkikk etter en mulighet til å stige i gradene igjen. Lei av å dele ut parkeringsbøter og fast bestemt på å karre seg oppover stillingsstigen, melder hun seg til et hasardiøst oppdrag sammen med konstabel Monroe. Det går ut på å sprenge en callgirl-ring som opererer i skjul fra et legekontor.

Cruz poserer som prostituert på gata og blir plukket opp. Resultatet blir katastrofalt, og kan vise seg å bli blamerende for hele New York-politiet.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Samarbeidet blir satt på prøve av den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Goodbye to All That
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • Hjemmeside 
  • Les mer