Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 25. desember 2009 kl 19.30 Julenøtter

Julens hjernetrim

Roald Øyen og hans assistent Camilla Øyen Langfeldt. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Roald Øyen og hans assistent Camilla Øyen Langfeldt. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Gjennom hele romjulen byr Roald Øyen på assorterte julenøtter av variert vanskelighetsgrad - sammen med sin assistent Camilla Øyen Langfeldt.

"Julenøtter" ligger hvert år i teten blant julens mest sette programmer. Også i år får vi åtte programmer, som sendes kl 19.30 fra 1. juledag og fram til 1. nyttårsdag. I hvert program presenteres det fem oppgaver der forbokstaven i svarene danner et løsningsord.

Svaret kan ringes inn på tlf 815 49 049, eller du kan sende inn løsningsordet på SMS til 1987 med kodeord JUL. SMS-tjenesten koster 5 kroner.

Franske forfattere og poteter
Det blir mange utfordringer denne gangen. For eksempel kan det være greit å ha lest en og annen fransk forfatter, kjenne et og annet sportsarrangement og gjerne en verdensmester eller to også.

Det kan være en fordel å ha sett en eller flere populære engelske filmer, og å ha minner om hvordan det var å fly i gamle dager, kan komme godt med.

Har du klatret opp en isbre noen gang, kan det komme godt med. Dessuten er det fint å ha peiling på poteter og den norske marine - for ikke å nevne basiskunnskaper om navn på elver, byer, land og øyer.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2009)
Ved Roald Øyen
Kontaktperson, Marked: Hilde Ljøen , tlf 95 70 11 47
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf 815 65 900