Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 5. mars 2009 kl 20.55 Si ja, bli min

Fant kjærligheten hos naboen

Reidar frir til sin kjære Mari foran familien i København. (Foto: Storyteller)
Reidar frir til sin kjære Mari foran familien i København. (Foto: Storyteller)
Reidar Abelsen visste at han hadde funnet den store kjærligheten da han møtte blikket til nabojenta for et halvt år siden. I kveld frir han på TV!

Reidar (35) vil overraske sin kjære Mari med et frieri i København. Reidar er nemlig halvt dansk og ønsker å fri foran hele slekta.

Drømmeprinsen
I all hemmelighet inviterer Reidar familiene på begge sider til en koselig dansk restaurant i vakre Nyhavn. Mari tror hun skal på helgetur med faren sin, og er helt uvitende om hva som venter henne på den andre siden av Skagerrak.

Kveldens andre frier kler seg ut som en prinsesse for å gjøre ære på drømmeprinsen sin. Emilie Bakke (23) har vært sammen med André i over fem år og nå vil hun overraske ham på jobben på Ski Storsenter. Frieriet skal skje fra en scene, midt i handlerushet på en lørdag. Denne dagen får André i oppdrag å rigge opp scenen, helt uvitende om hva som kommer til å skje.

Om serien
Si ja, bli min er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å blotte hjertet foran et kamerateam og sin utkårede, samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no