Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 18. mai 2004 kl 20.05 Whoopi

Mavis på glattisen

Mavis (Whoopi Goldberg) føler seg kompromittert da hun ledsager en synshemmet mann på ishockeykamp. (Foto:Carsey-Werner-Mandabach Distribution )
Mavis (Whoopi Goldberg) føler seg kompromittert da hun ledsager en synshemmet mann på ishockeykamp. (Foto:Carsey-Werner-Mandabach Distribution )
Snakkesalige Mavis roter seg bort i en kinkig situasjon sammen med en svaksynt mann. Vet hun helt hva hun gir seg ut på?

Mavis har sine favoritter på ishockeybanen og vil gjerne se kampen mellom New York Rangers og New Jersey Devils. Men den er allerede utsolgt. Nasim ordner imidlertid kontakt mellom Mavis og en svaksynt mann som har billetter og gjerne vil at hun skal være hans gjest på kampen.

Det viser seg snart at mannen ikke bare har interesse av kampen, men enda mer av Mavis, og hun føler seg skyldig fordi hun benytter seg av hans gjestfrihet. Da mannens hender begynner å vandre rundt på henne, gjør imidlertid Mavis anskrik.

I denne episoden av "Whoopi" deltar New York Ranger-stjernen Anson Carter og New Jersey Devil-kapteinen Scott Stevens som seg selv.

Nasim i klemma
Samtidig går det ikke særlig bedre for Nasim selv, altmuligmann på hotellet til Mavis. En dame med åpenbart velutviklede former og fantasi har lagt merke til hvor anvendelig Nasim kan være. Og tilbyr ham oppdrag som – ja, nettopp – hennes egen altmuligmann.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Sendes også torsdag i samme kanal.

Innkjøpt komedie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC
Originaltittel: "Whoopi", serie 1, i kveld: "Smoke Gets in Your Eyes"
I de viktigste rollene: Whoopi Goldberg (Mavis Rae), Wren T. Brown (Courtney Rae), Elizabeth Regen (Rita), Omid Djalili (Nasim)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Hjemmeside 
  • NBCs sider