Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 1. mai 2012 kl 21.10 Adresse Baku

Neste stopp: Baku


De to siste ukene i mai representerer Tooji Norge i årets Eurovision Song Contest i Baku, Aserbajdsjan. 42 land deltar i konkurransen, og mens vi teller ned mot finalen, feller NRKs entusiastiske panel sin dom over de konkurrerende landenes bidrag.

Velkommen til Eurovision-fest i Studio 2! Marte Stokstad er programleder når årets bidrag til Eurovision Song Contest i Baku skal under lupen, og panelet består av Erik Solbakken, Per Sundnes, Linda Eide, Jan Fredrik Karlsen, Christer Falck og Marianne Jemtegård.

Tvilling-comeback
Vi får høre både pop og ballader, og noen av bidragsyterne kjenner vi bedre enn andre. I år blir det nemlig gjensyn med tvillingene John og Edward som utgjør den irske duoen "Jedward". I fjor satte de Düsseldorf på hodet med matchende, røde paljettjakker og landeplagen "Lipstick". I i år prøver de seg igjen i Eurovision Song Contest med låta "Waterline".

De øvrige melodiene som vurderes i kveld er bidragene fra Albania, Belgia, Cypros, Danmark, Finland, Hellas, Ungarn, Island og Israel.


Underholdningsprogram i fire deler
Produsert av NRK Underholdning (2012)
Programleder: Marte Stokstad
Prosjektleder: Stian Malme
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, tlf 92403873
TV-seere bes kontakte Publikumssevice, tlf 815 65 900