Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 10. desember 1998 kl 20.00 Som Tracey ser det

Som Tracey ser det (t)

NRK2 torsdag 10. desember kl 20.00
Som Tracey ser det

Tracey om film

Å se på film er en fritidsbeskjeftigelse mange av oss har. Så også med Tracey Ullman som har valgt dette som kveldens tema. Det skal særlig handle om gamle britiske krigsfilmer i sorthvitt...
Hun åpner derfor med å illustrere hvordan britiske krigsfilmer er og hva de handler om. Hennes Kongelig høyhet får gleden av å møte Demi Moore og Ruby går seg bort på en kino. Virginia og ektemannen Timmy leier bort sitt engelske hjem til et amerikansk filmteam og Timmy blir rasende da han oppdager at Virginia står i med den mannlige hovedrolleinnehaveren av en storsjarmør (John Stamos).
Drosjesjåføren Chic minnes at han slo til Mary Poppins mens stjerneadvokaten Sydney prøver å finne en egnet skuespillerinne som kan spille henne i filmen om hennes begivenhetsrike og bemerkelsesverdige liv som kjendisadvokat.

Om serien
Den prisbelønte skuespilleren Tracey Ullman har den unike egenskap at hun kan ikle seg hvilken som helst personlighet og få det til å virke troverdig - og morsomt. Serien er bygget opp rundt Traceys evner som komediespiller og talent for å være \"kameleon\". Hun spiller selv alle figurene som hun for øvrig har kreert alene.
Tracey Ullman har mottatt flere Emmy-priser for sin innsats i \"Tracey takes on..\" Prisene i kategoriene beste komedie, musikk, underholdningsserie, makeup og kostymedesign gikk til hennes nyskapning.
Tracey Ullman er best kjent for \"The Tracey Ullman Show\" og filmen \"Plenty\" hvor hun spilte mot Meryl Streep.
Som Woody Allen har sagt det: \"Tracey Ullman er et geni!\".
NRK2 torsdag kl 20.00

Til redaksjonen
Bilder er tidligere lagt ut via NTB/Internett/Data-TV.

Ameikansk komiserie
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
I hovedrollen: Tracey Ullman
Produksjonsselskap: HBO

\0\0\0