Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 18. mai 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Utsatt datter

Yokas (Molly Price) og hennes utsatte datter Emily (Bonnie Dennison) i
Yokas (Molly Price) og hennes utsatte datter Emily (Bonnie Dennison) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Yokas våker over datteren Emily som er i koma etter en overdose. Dette er første del av en dobbel episode i "Den tredje vakten", og Mia Farrow gjestespiller i rollen som Emilys bestemor.

Etter at Emily ble reddet fra å fryse i hjel i en snødrive, utslått av dop, ligger hun i koma på intensivavdelingen. Mens moren Yokas våker over henne, tenker hun tilbake på forskjellige medlemmer av familien og deres rusproblemer.

Bosco og Cruz
Bosco og den nye politikvinnen Maritza Cruz drar ut på et skjebnesvangert oppdrag sammen. Det viser seg å være Cruz’ narkomane søster de leter. Oppdraget bringer de to politifolkene tettere sammen enn de nok kunne tenkt seg.

Carlos, Kim og Doc
Ambulansepleieren Carlos som er tiltalt for å ha befølt en kvinnelig pasient, opplever at de fleste vender ham ryggen. Men nå viser hans kvinnelige kollega Kim motvilje mot å vitne mot ham i retten.

Doc på ambulanseteamet synes det hele er merkelig og setter spørsmålstegn ved Kims
innstilling.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Collateral Damage part I"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse