Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 6. mars 2009 kl 21.30 Seks fot under

Nøster opp i fortiden

Claire (Lauren Ambrose) går på kunstutstilling sammen med Ted (Chris Messina). (Foto: Warner Bros)
Claire (Lauren Ambrose) går på kunstutstilling sammen med Ted (Chris Messina). (Foto: Warner Bros)
Claire møter flere av eksene sine på en kunstutstilling. Har hun greid å legge alt det onde bak seg? Ruth møter også en mann fra fortiden, noe som nører opp i gammel lidenskap.

Claire støter på sin tidligere venninne Anita fra skolen som inviterer henne til en kunstutstilling. Claire har ikke lyst til å gå på utstillingen, men så inviterer Ted henne til å gå sammen med ham. Her møter Claire både Russell og Jimmy, samt kunstlæreren Olivier. Dette blir en fin anledning til å se at hun har lagt alt dette vonde bak seg og faktisk har det ganske fint som den Claire hun er i dag.

Ruth har lyst på en ny frisyre og oppsøker sin gamle venn, frisøren Hiram. De fornyer bekjentskapet over en bedre middag, noe som fører til en lidenskapelig natt sammen…

Om serien
Det nærmer seg spikeren i kista for den populære amerikanske dramaserien "Seks fot under". Denne femte sesongen er den siste som er produsert.

"Seks fot under" har vært en kritikerfavoritt siden 2001.

Serien er sendt tidligere.

Amerikansk dramaserie. Sesong 5
Originaltitel: "Six Feet Under"
Kveldens episode: "The Silence"
Med Frances Conroy (Ruth), James Cromwell (George), Peter Krause (Nate), Rachel Griffiths (Brenda), Michael C. Hall (David), Matthew St. Patrick (Keith), Justina Machado (Vanessa), Freddy Rodriguez (Rico), Lauren Ambrose (Claire) og Jeremy Sisto (Billy)
Pressekontakt: Programinformasjon, tlf: 23 94 78 46
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no