Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. juli 2005 kl 20.30 Sommerlørdag

Sommerkveld med eksotisk tilsnitt

Noman Mubashir inviterer til underholdning og moro på Aker Brygge (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Noman Mubashir inviterer til underholdning og moro på Aker Brygge (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Når Noman Mubashir inviterer til underholdning på brygga, blir den krydret med mat fra India, glamour fra catwalken i New York og med mannen som er kåret til Norges mest sexy sportsutøver: Kristian Kjelling.

Kristian Kjelling har tatt turen hjem fra Spania der han spiller for håndballklubben Ademar León. Under håndball-VM i vinter fikk nordmenn – da spesielt kvinner – virkelig opp øynene for den talentfulle spilleren.

Noman Mubashir har altså vendt blikket mot utlandet for å finne nordmenn som har flyttet ut for en periode. Kjelling får selskap av toppmodellen Hanneli Mustapar som for tiden frister en temmelig glamorøs tilværelse i metropolen New York.

Indisk nam-nam
På Aker Brygge skal mannen som er kåret til Indias beste kokk gi nordmenn grilltips! Narender Singh skal lage tandori og gi tips til hvordan vi kan få til god tandori-smak på gassgrillen hjemme. Singh kom til Norge for fire måneder siden og snakker ikke norsk ennå, så Mubashir skal intervjue ham på urdu.

Musikalsk nostalgi
Trond Viggo Torgersen som er nominert til årets komipris kommer i studio. Han gleder seg spesielt til å høre Jostein Hasselgård synge "Just the Way You Are" av Billy Joel. Den sangen har han søte minner om fra den gangen han møtte sin kone, Kristin Helle Valla. Marian Aas Hansen skal synge "Strollin av Prince" og sammen med Hasselgård synger hun "Dum og deilig" av Knutsen og Ludvigsen.

Om programserien
Sommerlørdag er helgeutgaven av Sommeråpent. Rammen er den samme: Underholdning og hygge på Aker Brygge, men seks programledere skal få fylle sin time med akkurat det de vil en sommerlørdag: Øystein Bache, Marit Åslein, Olav Viksmo Slettan, Synnøve Svabø, Noman Mubashir og Brita Garden. Christian Strand er gjengens utkommanderte reporter. Han får forskjellige oppdrag til hvert program og han skal også ha en surfekonkurranse i sitt "Hawaii-hjørne" på Aker Brygge. Nøttegeneralen selv, Roald Øyen, slår i år til med sommernøtter. De blir litt annerledes enn jule- og påskenøttene. Det er bare ett spørsmål - og bare ett svar. Utgangspunktet er en historie fra virkeligheten. Vinneren av konkurransen får hele 10 000 kroner.

Send ditt svar til 26600. Det koster kr 3,- per melding. Hvis du svarer rett på første spørsmål, får du et nytt tilsendt via SMS.

Ole Jørgen Grønlund er programseriens musikkansvarlige. Hver lørdag inviterer han med seg kjente norske artister som skal synge og spille seg gjennom 60-, 70- og 80-tallet.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning (2005)
Kveldens programleder: Øystein Bache
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Pressekontakt: Sidsel Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64