Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 16. november 2003 kl 17.30 Styrk live

Under kniven

Styrk Fjærtoft Trondsen snakker om plastisk kirurgi i søndagens sending.
Styrk Fjærtoft Trondsen snakker om plastisk kirurgi i søndagens sending.
Er du fornøyd med utseendet ditt, eller vil du legge deg under kniven for å fikse litt her og der? Plastikkirurgi er blitt forbrukstoff, men nå etterlyser bransjen en etisk debatt.

Hvor langt er vi villig til å gå for å bli den vi ønsker å være, og hvor langt er det forsvarlig å gå? spør Styrk Fjærtoft Trondsen i søndagens utgave av talkshowet Styrk live. Han tar imot gjester som har forskjellige erfaringer med – og forskjellige behov for plastisk kirurgi.

Blant gjestene er Kjell "Elvis" Bjørnestad som ligner mer på Elvis nå enn han gjorde for noen år siden. Han har fikset på ansiktet for å nå målet om å bli den fremste Elvis-etterligneren.

Alta-kvinnen Liss-Merethe Skogvang stiller også hos Styrk. Hun har blitt mobbet fysisk og psykisk pga. et fødselsmerke i ansiktet. Behandlingen begynte allerede da hun var fire, men fødselsmerket viser fremdeles. I 30 år er hun blitt sendt rundt i systemet for operasjoner og laserbehandling, men hver dag må hun sminke seg i tre timer for å skjule ansiktet sitt. Nå har Liss-Merethe fått tilbud om gratis behandling hos en lege i Oslo.

Om serien
Styrk Fjærtoft Trondsen fortsetter med 16 nye "Styrk live" hver søndag utover høsten. I det direktesendte talkshowet har gjestene til felles at de har selvopplevde fortellinger, altså erfaringer fra eget liv de lar oss få del i.

Styrk snakker med ulike mennesker om de store spørsmålene i livet, og lover også denne sesongen et medspillende publikum, sterke tema og mye interaktivitet. Hvert program tar for seg et tema, og gjestenes ulike historier kan gi oss nye innfallsvinkler til egen undring.

Chatting
Som tidligere sendes "Styrk live Nachspiel" på NRK 2 med chatting og interaktiv deltakelse fra seerne. Yasmin Syed er chatvert, og hver søndag stiller hun med ny chatgjest som svarer på sms fra seerne. Gjesten kan for eksempel ha spesiell kompetanse eller erfaring som bidrar i samtalen Styrk har hatt i sin sending.

Om programlederen
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen (34) har lang fartstid i NRK. På slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet jobbet han i Ungdomsredaksjonen i NRK Fjernsynet, hvor han ledet programmer som "VVP" og "Diskuteket". Siden har han blant annet jobbet i NRK Telemark som programleder i radio og fjernsyn. Nå har han hele høsten foran seg med "Styrk Live".

Egenprodusert, direktesendt talkshow fra NRK Fakta
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen
Prosjektleder Marion Klaseie tlf. 916 65 820
Pressekontakt Hilde Ljøen , tlf: 23 04 72 36