Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. oktober 1999 kl 23.15 Familien McCallister

Familien McCallister (t)


NRK1 fredag 29. oktober kl 23.15
Familien McCallister (2:9)

Amanda venter barn

Amanda er blitt gravid etter en affære med en rockemusiker. Storebror Kevin gjør så godt han kan for å hjelpe lillesøsteren, men i stedet for å følge med han til en rådgiver, rømmer hun bort for helgen med den vordende faren.
Storebror og prest Kevin har ikke bare Amanda å stri med. Han må til stadighet megle både innenfor familien og sin egen menighet. Oppvekstvilkårene er ikke like enkle for alle i Hell?s Kitchen i New York, og da er det naturlig å støtte seg til presten.
Parallelt med Amandas utskeielser blir hele familien McCallister bedt i bryllup til en god venn. Alle kommer tidsnok unntatt politimann og bror Bobby. Kona Clarissa er ikke spesielt glad for at han har fått ny kvinnelig partner, og sjalusien øker i takt med hans arbeidsmengder.
Kjærlighetslivet til børsmegler og søster Fiona er heller ikke på topp. Hun har akkurat avbrutt sitt forhold til sjefen Josh Beekman, og som hevn skaper han trøbbel for henne på jobben. I bryllupet dukker det imidlertid opp en annen mann, men Fiona er ikke sikker på hvor bra han er for henne.
Lillebror Liam er stadig i trøbbel og møter daglig konflikter i sin entreprenørjobb. I dagens episode forsøker en kunde å bestikke Liam og hans sjef McCaffrey, men når en ulykke inntreffer på bygningsplassen, bestemmer Liam seg for å gjøre stikk motsatt av det kunden vil.

Om serien
I denne fredagsserien \"Familien McCallister\" møter vi fem voksne søsken i deres lokalmiljø, Hell\'s Kitchen i New York. De tre brødrene og to søstrene har helt forskjellige ambisjoner i livet, og det setter deres samhold stadig på prøve.
Familielivets mange fasetter og det innfløkte samspillet mellom de ulike familiemedlemmene er skarpt observert av Emmy Award-vinner John Wells i denne amerikanske dramaserien.
De fem søsknene som kommer fra en irsk, katolsk arbeiderklassefamilie møtes hver søndag rundt middagsbordet hjemme hos foreldrene. Familiens ubestridte overhode, den strenge og stolte Simon McCallister, og hans sympatiske kone Eileen krever fremdeles respekt fra sine voksne barn - og får det.

NRK1 fredag kl 23.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Kevin (Tate Donovan) prøver så godt han kan å hjelpe lillesøster Amanda (Bonnie Root) til å få livet sitt på rett kjøl. (Foto: Warner Bros)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Trinity
I hovedrollene: Tate Donovan, John Spencer, Jill Clayburgh, Kim Raver, Sam Trammell og Justin Louis
Produsert av John Wells
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18