Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 21. september 2002 kl 20.55 Niern: Dagene imellom

Hva hender når to mennesker møtes?

Lynn (Sabine Timoteo) er en rastløs jente uten mål i livet, inntil hun møter japanske Koji.
Lynn (Sabine Timoteo) er en rastløs jente uten mål i livet, inntil hun møter japanske Koji.
22 år gamle Lynn er en rastløs ung kvinne som lever for dagen i dag. Hun har familie, en kjæreste og to jobber. Kjærlighetslivet hennes forandrer seg totalt når hun møter den japanske studenten Koji.

Lynn bor hos sin bror, hans kone og deres to barn. Hun lever fra dag til dag, og kjeder seg på jobb i kafeen, mens jobben som danser på en trendy nattklubb gir utløp for den eksplosive energien hun har. Lynn er både impulsiv og følsom, av og til furter hun som et barn. Uten å ha noe spesielt mål i livet, blir forholdet til den disiplinerte kjæresten David mer og mer anstrengt. David er en profesjonell svømmer som tilpasser stevnemøtene med Lynn etter treningsprogrammet sitt.

Men så møter Lynn den japanske studenten Koji. Han deler hennes frihetsfølelse og sensualitet, men ikke språket hennes. Selv om Koji nesten ikke kan noe tysk, føler Lynn at hun kommuniserer perfekt med ham.

Prisbelønt
”Dagene imellom” (In Den Tag Hinein) er Maria Speths første helaftens spillefilm. Filmen har vunnet priser både under Rotterdam internasjonale filmfestival 2001 og Toronto internasjonale filmfestival samme år. Hun har tidligere laget kortfilmer. Speth er født i 1967, og er utdannet skuespiller. Hun har arbeidet som redigerer og assistent-instruktør på flere filmer og tv-programmer.

Tysk spillefilm fra 2001
Originaltittel: ”In Den Tag Hinein”
Regi Maria Speth
I rollene Sabine Timoteo, Hiroki Mano og Florian Müller-Mohrungen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83