Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. august 2000 kl 19.30 Antikviteter & snurrepiperier

Antikviteter & snurrepiperier (ttv)


NRK1 tirsdag 15. august kl 19.30
Antikviteter & snurrepiperier (4:4)

Bruksgjenstander fra husholdning og arbeidsliv

I kveld sendes siste program med høydepunkter fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\", og blant annet blir det gjensyn med Bjørn Rossbach fra Porsgrunn. Han har trolig en av landets største samlinger med bruksgjenstander fra husholdning og arbeidsliv. Rundt 100.000 gjenstander er det i samlingen som i tid spenner fra omkring 1880 og fram til i dag.

Jakob Bø, som denne vinteren og våren har gitt seerne gode råd og tips om verdifulle mynter, skal i kveld blant annet snakke om de såkalte myntbrevene som er blitt populære samleobjekter de siste årene. Kanskje vil det vise seg at dette ikke er den gode investeringen som mange hittil har trodd.

I kjøkkenkroken hos Gerd Wicklund Hansen og Frode Aga blir det reprise på Hakkasteik, og Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik framfører blant annet \"Tatervise ved bålet\" - en trist og flott vise om taterfolkets tragiske skjebne.

Dette var siste repriseprogram, men Kjell Fuglehaug er til bake med nye \"Antikviteter & snurrepiperier\" senere i høst.

NRK1 tirsdag kl 19.30

Bilde
Ekteparet Sven Ohrvik og Veslemøy Solberg står for den musikalske underholdningen i \"Antikviteter & snurrepiperier\". Programleder Kjell Fuglehaug til høyre. (Foto: Truls Løtvedt)

Underholdning fra NRK Hordaland
Programleder Kjell Fuglehaug
Prosjektleder Ole-Bjørn Kringstad
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83