Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 19. juni 2013 kl 23.50 Chicago Fire


Severide tar konsekvensene av at han er skada, og står overfor en usikker framtid.

Severide tar omsider mot til seg og forteller Boden om skaden sin. Samtidig tar han noen store personlige valg for framtiden.

Casey strever med familieproblemer. Dawson tar saken i egne hender når hun oppdager en ung pike som er eneste overlevende etter en ulykke.

Om serien
I NBC-serien Chicago Fire følger vi livene til brannmennene på stasjon 51 i Chicagos brannvesen, både på jobb og privat.

En tragedie rammer stasjon 51 i første episode av serien. En av kollegene er omkommet, og mange er urolige etter hendelsen. Matthew Casey (spilt av Jesse Spencer) som er sjef på bilen, ryker i tottene på Kelly Severide (Taylor Kinney) i redningsgruppen. Begge legger skylden på den andre for det som skjedde. Og på det personlige plan føler Casey at han er skyld i at forholdet til forloveden er brutt.

Vi møter også bataljonssjefen Wallace Boden (Eamonn Walker), som står overfor store personlige valg, Gabriela Dawson (Monica Raymund) og Leslie Shay (Lauren German), som sammen møter store utfordringer igjennom sitt yrke som ambulansepersonale, og den pensjonerte brannmannen Christopher Herrmann (David Eigenberg).

Amerikansk serie (2012)
Produsert av NBC
Med: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, David Eigenberg, Lauren German og Eamonn Walker m.fl.
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900