Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. mars 2002 kl 08.00 Påskemorgen

Gjensyn med Påskemorgen

Mikkel Gaup er klar til å gi unge seere en god påskemorgen Foto: Scanpix/Knut Fjeldstad
Mikkel Gaup er klar til å gi unge seere en god påskemorgen Foto: Scanpix/Knut Fjeldstad
Ingeborg Heldal og Mikkel Gaup er klare til å gi unge seere en god påskemorgen fra Tromsø. Som fjorårets ”Påskemorgen” skal sendingen foregå ute i friskluft, og selvsagt håper de to vertene på godvær påsken igjennom.

I ti dager skal Ingeborg og Mikkel tilbringe morgenen sammen med seerne. De bygger en snøborg, og i tilfelle snøfnugg setter de også opp lavvoen. - Dessuten er vi godt kledd, sier de optimistisk.

Send inn egg
I årets ”Påskemorgen” skal det i hovedsak handle om egg, og Ingeborg og Mikkel oppfordrer seerne til å sende inn påskeegg i hvilken som helst størrelse og av hvilken som helst sort.

De to har ellers mye på programmet. Blant annet skal de servere morsomme serier, som for eksempel ”Nudnik” og ”Franklin”, og det skal synges mye. Selvfølgelig blir det også plass til konkurranser.

- Vi har mange flotte premier som skal deles ut til noen av dem som svarer riktig på konkurransene våre, sier Ingeborg. Blant annet blir det en pop-konkurranse, en konkurranse om bøker og en om filmer kan de også love.

Gjester
Selv om Ingerborg og Mikkel skal oppholde seg utendørs, dukker det flotte gjester opp i Påskeborgen. Blant andre kommer det en som har spilt spøkelse i Harry Potter-filmen, og svenske Inger Nilsson som spilte Pippi Langstrømpe. Vertene håper også å få med en person som har en ekte verdensrekord å skilte med.

Alt ligger med andre ord til rette for mange hyggelige morgener i løpet av påsken. Hva passer vel bedre enn å ta frokosten foran fjernsynet og våkne sammen med Ingeborg og Mikkel!

NRK Program Riks Tromsø
Egenprodusert barneprogram
Programledere: Ingeborg Heldal og Mikkel Gaup
Prosjektleder: Christin Thobroe, 77 66 17 22/95 14 61 41
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
1.Mikkel Gaup er klar til å gi unge seere en god påskemorgen Foto: Scanpix/Knut Fjeldstad
2.Ingeborg Heldal klar til å gi unge seere en god påskemorgen.Foto: Scanpix/Knut Fjeldstad
3.4.og5.Ingeborg Heldal og Mikkel Gaup er klare til å gi unge seere en god påskemorgen.Foto: Scanpix/Knut Fjeldstad