Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 16. april 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 16. april kl 23.15
Operasjon Big Sky (47:53)

Hvem er Lightfoot?

På slutten av forrige episode oppdaget Chris at hans mystiske oppdragsgiver, Lightfoot, slett ikke er den han har utgitt seg for. Nå er han fast bestemt på å finne ut hvem som skjuler seg bak dekknavnet.
Chris har møtt Grace, som har en høytstående stilling i tollvesenet, og slik har han oppdaget at Lightfoot slett ikke har noen forbindelse til etaten slik han har påstått. Nå blir han og Grace enige om å samarbeide for å avsløre mannens sanne identitet.
Dette skjer samtidig med at pilotene ved Big Sky er ute på leting etter en av Lightfoots agenter, Joy, som er sporløst forsvunnet. Chris er bekymret for pilotenes sikkerhet, og han blir kraftig provosert av det han oppfatter som hemmelighetskremmeri fra Lightfoots side.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt daglig leder for selskapet, som er overtatt av nye eiere etter at Lauren solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade piloten Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.
NRK1 fredag kl 23.15

Bilde (to motiver via Scanpix/Data-tv/Internett)
Chris (Gary Sweet) og Grace (Joy Smithers) forsøker sammen å avsløre Lightfoots sanne identitet.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51