Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 20. desember 2004 kl 20.05 Autofil

Golf-strømmen

Programleder Jan Erik Larssen tester fem utgaver av Golf GTI. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
Programleder Jan Erik Larssen tester fem utgaver av Golf GTI. (Foto: Bjørnar Fjeldvær)
I disse dager lanseres den femte generasjonen av Golf GTI. Autofil samler en modell fra hver generasjon til test. I tillegg blir det rally med Nils.

Den første utgaven av Golf GTI kom på 1970-tallet, og siden har det med jevne mellomrom blitt lansert nye modeller. Årets utgave er altså den femte i rekken, og det er jo et lite jubileum som ikke kan gå upåaktet hen. Autofil begynner med en test av den første modellen, og avslutter på Rudsskogen med årets versjon.

Nye biler
Foruten opptil flere runder i forskjellige Golf GTI'er, blir det presentasjon av SEAT Altea, Toyota Verso og Chrysler C300.

To hjul i svingen
Petter Solberg er blitt en av de største norske idrettsheltene. Walkabouts Nils HenrikWærstad har merket seg suksessen, og han er nå fast bestemt på å bli rallyfører. Vi følger hans bestrebelser i Autofil utover høsten. Nå er det klart for en ny episode, der Nils reiser til Irland for å forsøke seg i et ordentlig løp.

Om serien
Autofil er motorprogrammet for deg som liker bil, båt og motorsykkel (og kanskje fly), og ikke er redd for å innrømme det.

Egenproduksjon ved NRK Underholdning (2004).
Programleder: Jan Erik Larssen
Prosjektleder: Christina Rezk
Presseansvarlig: Håkon M. Sverdrup 23 04 98 41 (92 01 55 79),

Vises også i Nett-TV.