Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. januar 2007 kl 21.35 Den tredje vakten

Ny start for Brendan

Politiaspirant Brendan Finney (Josh Stewart). (Foto: Warner Bros. Television)
Politiaspirant Brendan Finney (Josh Stewart). (Foto: Warner Bros. Television)
Politiaspirant Brendan Finney har hatt en tøff tid både på jobben og privat, men han er gjort av et stoff det blir gode politifolk av.

Sully var først skeptisk til å ta inn unge Brendan som aspirant, særlig fordi han var sønn av en overordnet i avdelingen for internsaker. Men nå er saken med faren ute av verden. Brendan viser seg å være laget av godt politistoff, han kvitter seg fort med alle valpefakter og gjør en glimrende innsats.

Bens dilemma
Brendan kjenner guttungen Ben privat, og nå blir han oppringt av ham på jobben. Ben er desperat, befinner seg midt i en opprivende barneplasseringssak og er blitt kidnappet av sin far som er ute av balanse.

Men det viser seg å være lovlig sent å rykke ut. Moren til Ben er allerede tildelt flere knivstikk av faren. Men kanskje kan Brendan redde Ben?

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").

Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: The kitchen sink
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruz), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no

LENKER
  • Les mer